ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Pensionär stal mops från 93-åring

Victoria Gillberg · 26 Jan 2012
Uppdaterad 26 Jan 2012
Hunden på bilden är inte hunden i artikeln.

Hunden på bilden är inte hunden i artikeln. Foto: Gregorio Borgia


En 93-årig dam i Frankfurt blev överlycklig när hon fick tillbaka sin hund i tisdags. Polisen hade återfunnit hunden hemma hos en 74-årig dam som erbjudit sig att ta med hunden på promenad.

klar

Artikellänk är kopierad

Enligt polisanmälan kom den 93-åriga kvinnan i upplösningstillstånd in till stationen den tionde januari och berättade att två respektabla kvinnor erbjudit sig att ta med hunden på promenad – men aldrig kommit tillbaka. Efter ett par dagar med intensiva polisundersökningar fick kvinnan ett mystiskt samtal. Personen som ringde krävde ingen lösensumma eller liknande utan menade att hunden hade det bättre där den var nu enligt polisrapporten. Men som vid alla kidnappningar begick kidnapparna till slut ett misstag. De tog med hunden till veterinären i Frankfurt. Och eftersom mopsen hade ett identitetschip kunde polisen till slut koppla honom till sin riktiga ägare. När polisen frågat kidnapperskan om varför hon tagit den lilla hunden menade hon att det var för hundens bästa. Vad hunden tycker framgår inte.

klar

Artikellänk är kopierad

Victoria Gillberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro