ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Pensionärerna vill gärna ta på mig”

Anneli Wikström · 9 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
– Det bästa med livet på sjön är all ledighet, vi har åtta veckors betald semester per år. Det går inte ens att jämföra med ett jobb på land. Jag trivs väldigt bra, säger Håkan Hallin, som blivit en kändis tack vare tv-serien ”Färjan” på Kanal 5. 

– Det bästa med livet på sjön är all ledighet, vi har åtta veckors betald semester per år. Det går inte ens att jämföra med ett jobb på land. Jag trivs väldigt bra, säger Håkan Hallin, som blivit en kändis tack vare tv-serien ”Färjan” på Kanal 5.  Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

I ”Färjan” regerar Håkan Hallin i baren. Han flirtar hejdvilt med damerna och vet på förhand vilka drinkar gästerna kommer att vilja ha. Den som är orienterad i dokusåpornas värld kan även känna igen Håkan från ”Baren".

Först ”Baren” och nu ”Färjan”. Vad är det med dig och dokusåpor?– Hahaha, det är faktiskt bara en slump. Jag blev tillfrågad av Gert Fylking om att vara med i ”Baren” 1999 eftersom jag länge jobbat som bartender. Han lockade med att jag kunde vinna en miljon. Även ”Färjan” är en slump. Jag sa faktiskt nej först, eftersom jag var rädd för hur det skulle påverka mitt jobb. Jag ville inte bli en produkt utan var väldigt mån om att det skulle bli seriöst.

Hur tycker du att resultatet blev?– De visar absolut en sann bild av mig. Jag har fått väldigt bra respons av tittare och gäster som åker med båten. Men det kan ju vara jobbigt också. Min bar är alltid full, alla vill handla och prata. Jag kan aldrig ha en dålig dag utan måste alltid vara på topp.

Vad säger gästerna?– Pensionärerna vill gär­na ta på mig. De blir fysiska och kramas. Unga vill oftast få en autograf eller ta en bild tillsammans med mig.

Du flirtar väldigt mycket …– Jag går in i en roll varje kväll. Innan jag öppnar baren drar jag ett djupt andetag och kliver in i rollen. Det är en arbetsskada jag lever med. Men det är en fin linje mellan att flirta och vara glad. Vissa kan missuppfatta då jag bara är trevlig. Jag serverar 15 000 människor varje vecka och blir rätt förblindad. Visst får jag telefonnummer och sånt men jag längtar mest efter att få gå och sova i min säng i hytten. Jag fyller fyrtio snart, det känns som att jag passerat det där levernet.

Du vill alltså stadga dig?– Ja. Men jag är dålig på att ha ett förhållande. Det kanske beror på att jag ärligt talat inte bestämt om jag vill vara singel eller ha en relation.

Är familjeliv och barn något för dig?– Jag har en son, Markus, som är sju år och honom träffar jag på all min lediga tid. Han är den jag lägger hela mitt ego på.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro