ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Percy Nilsson "Jag punkterade inte däcket"

Tina Sayed Nestius · 30 Jul 2013
Uppdaterad 30 Jul 2013

Idrottsprofilen Percy Nilsson förnekar att han punkterat däcket på glassbilen. – Jag hade borrmaskinen i handen, men jag använde den inte mot däcket. Tjejen måste kört på en skruv eller något annat på gatan som punkterat däcket, säger han till Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Scanpix

Det var i går kväll som Malmö Redhawks starke man Percy Nilsson ska ha hamnat i bråk med en 19-årig kvinna som kör glassbilen. Han ska ha retat sig på glassbilens trudelutt och använt en borrmaskin för att göra hål på ett av hennes däck. Men när Aftonbladet träffar Percy Nilsson hemma i Höllviken dementerar han upptåget. 

– Jag hade borrmaskinen i handen men när hon säger att jag använder den mot bildäcket ljuger hon, säger han till tidningen.

Däremot medger han att han länge har retat sig på Hemglass tutande på sin gata. 

– De tutar ju 400 gånger mellan klockan 16 och kvart över nio på måndagarna. Jag har pratat med deras advokat om detta. Jag har bett dem sluta, säger Percy Nilsson till Aftonbladet.

Han förnekar att han begått något brott. Han menar att han har förklarat för henne han tänkte polisanmäla henne för att hon fortsatte spela melodin.

klar

Artikellänk är kopierad

Tina Sayed Nestius
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro