ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Percy Nilsson vill härma Hemglassbilen

Tobias Sahlén · 9 Dec 2013
Uppdaterad 9 Dec 2013

Byggherren Percy Nilsson vill starta ambulerande försäljning, med melodislinga, efter Hemglass-modell. Detta trots att Percy, som känt, är stor motståndare till glassbilens karaktäristiska ljudsignal.

klar

Artikellänk är kopierad

Percy Nilsson gillar inte Hemglassbilens signal. Nu vill han dock härma glassbilen och starta egen ambulerande försäljning - med signal.
Percy Nilsson gillar inte Hemglassbilens signal. Nu vill han dock härma glassbilen och starta egen ambulerande försäljning - med signal.Foto: Scanpix

Percy Nilsson står åtalad för att ha borrat hål i ett däck på en tutande glassbil med en borrmaskin. Och han har själv uppgett att han borrade hål på däcket efter att ha tröttnat på melodin.

Nu vill han dock starta egen ambulerande försäljning. Och med egenkomponerande melodislingor ska han sälja frukt, leksaker och hörselskydd.

–  Det är högst seriöst. Ja, kanske hörselskydden är lite av en provokation, säger Percy Nilsson till Kvällsposten.

Till polisen i Vellinge har han lämnat in fem ansökningar och han berättar vidare att han har en försäljningsorganisation i startgroparna. Hur dessa bilar kommer att låta är dock fortfarande oklart.

– Det är förstås musik, men jag har ännu ingen komposition färdig. Melodierna får lite anpassas efter vilka varor jag får tillstånd att sälja och vilka som visar sig vara en bra affär, säger Percy Nilsson till Kvällsposten.

LÄS MER
Idrottsprofilen gick till attack mot glassbilen
LÄS MER
Percy Nilsson "Jag punkterade inte däcket"
LÄS MER
Professor: Vi kommer att få vänja oss vid ljuden
klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Sahlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro