ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Pernillas lyxresa – Kroatien i en månad

Johan Kellman Larsson · 2 Okt 2011
Uppdaterad 2 Okt 2011
När Pernilla Månsson Colt reser bort är hon noga med att välja rätt sällskap. – Att man vill göra samma saker är rätt viktigt, säger hon.

När Pernilla Månsson Colt reser bort är hon noga med att välja rätt sällskap. – Att man vill göra samma saker är rätt viktigt, säger hon. Foto: Andreas Hillergren


Pernilla Månsson Colt väljer rätt sällskap när hon reser. Helst reser hon utomlands, länge och gärna med hela familjen.

klar

Artikellänk är kopierad

Bästa resminnet … – Det är från när jag har gjort långa resor med familjen. För ett par år sedan hyrde vi ett hus i Kroatien och stannade en månad. Det var verkligen superlyxigt, samtidigt som man får en mer genuin känsla när man inte bor på hotell. På en månad hinner man verkligen komma in i en skön lunk också, det gillar jag. Värsta resminnet …– När jag var ung, det här var över 20 år sedan, reste jag iväg till en grekisk ö i en vecka med en kompis. Det blev väldigt misslyckat för vi upptäckte snart att vi ville göra helt olika saker. Det blev rätt dålig stämning ... Att man är synkade – och vill göra samma saker – är rätt viktigt. Vi reste aldrig ihop igen om man säger så, ha ha. Favoritresmål … – Då säger jag London. Jag var där mycket när jag var yngre eftersom min syster bodde där. Det är härligt att få lära känna en stad på det sättet och hitta egna smultronställen. Mina bonusbarn har flyttat dit nu så jag hoppas att det blir mycket London framöver igen. Favoritområde? Då säger jag Notting Hill.Det packar jag alltid ner i resväskan … – Min Ipad! Jag trodde absolut inte att jag skulle bli hooked men det har faktiskt blivit min bästa kompis. På semestern är den helt perfekt. Surfa, spela spel och läsa tidningar gör jag mest. Böckerna vill jag fortfarande ha i traditionell form. Det första jag gör på hotellrummet … – Kollar in badummet, det brukar säga rätt mycket om standarden i övrigt. Finns det badkar tänker jag: ”åh vad härligt, då ska jag bada sed­an”, men gör det aldrig ändå. Utsikten är viktig, men kanske inte värt att byta rum för. Restipset … – Välj bekväma framför snygga kläder att resa i. I flygplanskontrollen är det skönt att vara förberedd: enkla skor att sparka av sig och kläder som inte piper. Att slippa krångla är viktigt för mig när jag reser.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro