ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Perrelli: "Över miljonen i lön"

Anneli Sandberg · 23 Feb 2012
Uppdaterad 23 Feb 2012

Foto: Peter Brinch


Blir det tredje gången gillt för Charlotte Perrelli i Melodifestivalen? Det tror hon inte själv. I wkd:s tuffometro berättar hon även om hur rik hon är och om nya pojkvännen.

klar

Artikellänk är kopierad

Vem är Sveriges största schlagerdrottning, du eller Carola?– Jag, så klart! Jag har hundra procent vinst på min medverkan men det säger jag nu. Efter lördag så är det inte så säkert. Det beror ju på hur det går, haha.

– För att jag har en riktigt bra låt och jag ser så fram emot att få visa upp den. Och jag kan göra ett hattrick, haha. Som musik-Sverige ser ut i dag så är Melodifestivalen ett av de bästa ställena att marknadsföra sig på. Dessutom har jag inget att förlora, jag har redan visat att jag kan. Nu kan jag vara med bara för att jag tycker att det är roligt. Jag tror inte att jag kommer att vinna. Jag tror inte att svenska folket ger mig en tredje vinst. Jag ber till Gud att jag tar mig till final så jag får sjunga låten en gång till, bara.Du har ju vunnit Melodifestivalen två gånger. Varför vill du då vara med igen?

Vem i startfältet skulle du hångla med om du tvingades välja?– Jag tror att Danny är roligast! Han och jag har jobbat ihop och han är en rätt skön typ. Det är säkert kul, honom kan jag hångla med.

Du dejtar Anders Jensen (Suzanne Sjögrens ex, reds anm). Vad fick dig på fall efter fyra år som singel?– Hans humor, envishet, att han är extremt intelligent och charmig. Det är många saker som jag föll för. Det sa nog klick direkt. Jag kände snabbt att vi har enormt mycket gemensamt.

Vilka skönhetsingrepp har du gjort? – Jag gjorde en kemisk peeling för några år sedan men det är ju inget ingrepp. Bröstförstoring? Nej, du kan få se dem, det är inte mycket kvar av dem. Två barn senare så skulle jag behöva göra en bröstförstoring, kanske. Det blir kanske så någon gång.

Pest eller kolera: Att ta upp Bert Karlsson på scenen och göra en duett med honom på lördag eller att göra ditt nummer helt osminkad och ofixad?– Båda delarna är skit, haha. Jag skulle göra det osminkad för Bert kan ju inte sjunga. Jag har nog större chans att vinna utan smink.

Du är framgångsrik sångerska, bloggerska, egen företagare med parfymserie. Hur mycket pengar har du?  – Jag har hyfsat mycket pengar, men det är svårt att säga exakt hur mycket. Jag har det bra ställt men jag har inte fått det gratis. Jag har jobbat hårt för det i 20 år. Hur mycket? Jag plockar ut över miljonen i lön varje år.

Du framstår som en stark och lyckad person. Vilket är ditt största misslyckande i livet?– Jag tror nog att för mina barns skull så är det äktenskapet. Att de inte får leva med sin mamma och pappa. Jag valde inte det men det är ändå mitt största misslyckande.

– En tia. Den är bättre än både ”Take me to your heaven” och ”Hero”. Den har potential att gå vidare och vinna, allt handlar om timing och om tycke och smak. Jag älskar låten och jag hade aldrig ställt upp om jag inte trodde på den.Hur bra är din låt på en skala ett till tio?

Du och Nicola skilde er på grund av att han var otrogen. Har du varit otrogen någon gång?– Jag har aldrig varit otrogen och om jag hade varit det så skulle jag aldrig erkänna det. Haha, skriv att jag skojade nu. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro