ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Perrelli petas som programledare för Melodifestivalen

LINDA HELLUM · 3 Feb 2016
Uppdaterad 4 Feb 2016
Charlotte skulle leda den andra deltävlingen i Malmö tillsammans med huvudprogramledaren GIna Dirawi.

Charlotte skulle leda den andra deltävlingen i Malmö tillsammans med huvudprogramledaren GIna Dirawi. Foto: All Over press


När det blev känt att Charlotte Perrelli medverkar i en reklamkampanj samtidigt som Melodifestivalen, vilket bryter mot reglerna, kallade svt till krismöte. Nu får hon inte längre leda showen.

klar

Artikellänk är kopierad

Charlotte Perrellis medverkande i en reklamkampanj satte stopp för hennes roll som programledare i Melodifestivalen, meddelar svt på sin hemsida. Nu utökas istället hennes artistiska roll i programmet.

– Jag kan bara hänvisa till att vi gjort allt enligt avtalet där vi inkluderat alla mina reklamuppdrag som godkänts av SVT men det är givetvis tråkigt att SVT gjort en avtalsmiss som drabbar min programledarmedverkan. Jag ser fram emot mina utökade artistiska framträdanden i programmet säger Charlotte Perrelli, enligt svt.se.

– Ibland blir det fel och vi på SVT tar på oss det. Vi ber Charlotte om ursäkt som framstått som den avtalsbrytande parten vilket inte är fallet samtidigt beklagar vi den negativa publicitet som Charlotte fått de senaste dagarna . I går träffades Charlotte och SVT för att lösa den uppkomna situationen på bästa sätt vilket resulterade i att parterna omförhandlade avtalet där Charlotte kommer att få en utökad roll som artist i programmet. SVT är tacksamma för Charlottes medgörlighet och professionalism för att lösa den uppkomna situationen, säger Anette Helenius på SVT.

Nu blir Gina Dirawi ensam programledare för den andra deltävlingen i Malmö den 13 februari.

klar

Artikellänk är kopierad

LINDA HELLUM
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro