ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Perrellis resa går helst till Las Vegas

Emma Löfgren · 15 Maj 2011
Uppdaterad 15 Maj 2011

Charlotte Perrelli njuter gärna av påkostade Vegas-shower. Hon uppskattar ett välfyllt barskåp. Dyra blöjor på Mauritius går bort.

klar

Artikellänk är kopierad

Bästa resminnet … – Jag har rest väldigt mycket genom åren och gillar ju att resa, men jag har så många minnen så det är svårt att säga ett. Värsta resminnet … – Var sak har oftast sin charm så jag kan inte säga att någonting varit fullkomligt kaos, men Mauritius var enormt dyrt. Jag kommer ihåg att blöjor i receptionen kostade 500 kronor. Varför ska jag betala 500 spänn för ett paket blöjor? Då finns det andra resmål som är bättre. Maldiverna till exempel är lika fantastiskt men mycket billigare.Favoritresmål … – Om man vill åka vuxna utan barn och vill uppleva väldigt mycket så är Las Vegas fantastiskt. För mig är det drömmen att gå och se alla shower som är makalösa. Gud, tänk om jag hade möjligheten att göra en föreställning med den typen av budget. Det är bara fantasin som sätter stopp.Det packar jag alltid ner … – Jag reser aldrig utan datorn. På ett sätt kan man ju känna att man skulle behöva åka på semester och bara ha det skönt, det är ganska behövligt. Men det är ganska sällan jag gör den typen av semestrar, det har inte hänt på många år. Det första jag gör på hotellrummet … – Det är nog att packa upp. Jag tycker det är skönt att komma i ordning. Sen kollar jag in minibaren. Jag tycker det är väldigt trevligt med ett välfyllt barskåp och att det finns en bra room service 24 timmar. Jag dricker i och för sig inte så mycket men det är bra när man är på semester med barnen.Bästa restipset … – Det är nog att försöka göra så mycket research som möjligt innan. Att man kollar upp vad man vill ha ut av sin semester och vad man vill göra. Det blir alltid mycket enklare då.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Löfgren
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro