ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Persbrandts filmreklam gör skrattsuccé på nätet

Gustaf Eriksson · 9 Nov 2013
Uppdaterad 11 Nov 2013
Persbrandts filmreklam gör skrattsuccé på nätet Persbrandt? Djingis Khan? En riddare?

Persbrandts filmreklam gör skrattsuccé på nätet Persbrandt? Djingis Khan? En riddare? Foto: Skärmdump/Twitter


Här är reklambilderna för Mig äger ingen” som gör succé på nätet. Men kanske inte på det sätt som var tänkt. ”Tydligen spelar Mikael Persbrandt Djingis Khan”, skriver tittaren Marcus Olsson.

klar

Artikellänk är kopierad

På fredagen gick ”Mig äger ingen”, som är fritt baserad på Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborgs bok med samma namn, upp på biografer över hela landet. Filmen berättar historien om hur den ensamstående pappan Hasse och dottern Lisa stretar på genom livet.►Persbrandt: ”Det är min bästa roll” Hasse, som spelas av Mikael Persbrandt, har svåra alkoholproblem och ständigt ont om pengar. Men banden mellan far och dotter är starka. ”Mig äger ingen” har beskrivits som ett gripande drama, men reaktionerna på nätet har handlat mer om fniss och skratt. ►Persbrandt tränade med vargar

Orsaken är reklamaffischerna. De föreställer en allvarlig Mikael Persbrandt i närbild. Inte så kul kanske, men tillsammans med topparna på reklampelare på flera ställen i Sverige så ser det ut som att stjärnan har mycket lustiga huvudbonader. 

Mer än så behöver inte Twitter för att gå i spinn en grå novemberlördag.

Metro söker produktionsbolaget Filmlance International som ligger bakom ”Mig äger ingen.”

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro