ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Person anhållen för narkotikabrott i SD:s hus i Almedalen

Natalie Demirian · 4 Jul 2017
Uppdaterad 4 Jul 2017

En person har gripits och anhållits misstänkt för narkotikabrott i Sverigedemokraternas hus i Almedalen, skriver Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Händelsen inträffade på måndagen, skriver tidningen. Personen sitter anhållen på sannolika skäl, misstänkt för narkotikabrott.

– Det stämmer att en person sitter anhållen. Det här är en person som är känd av oss sedan tidigare. Han blir utlyft av oss med misstänkt narkotika i fickan, säger Johan Stegius, inre befäl vid Söderortspolisen, till Aftonbladet.

 Enligt Henrik Vinge, Sverigedemokraternas presschef, är personen okänd för partiet och har ingen koppling till Sverigedemokraterna.

– Under måndagskvällen upptäckte vår trygghetspersonal att någon betedde sig märkligt inne på restaurangen vi hyr. Personen misstänktes inneha narkotika men har inte sålt någonting inne på restaurangen. Trygghetspersonalen kontaktade polisen som grep mannen, skriver Henrik Vinge i ett mejl till Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro