ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Personen bakom glittersidan stänger ner: "Sluta köp den här fruktansvärda produkten"

Linnea Carlén · 15 Jan 2015
Uppdaterad 15 Jan 2015

klar

Artikellänk är kopierad

Det kommer inga glitterbomber med posten.
Det kommer inga glitterbomber med posten.Foto: All Over Press / Alamy

Nu ber grundaren alla om att sluta beställa hans hemska glitterkuvert. I går onsdag skrev Metro om shipyourenemiesglitter.com, en sida genom vilken du kan beställa glitter i kuvert – som sedan skickas hem till någon du ogillar. Det hela började som en rolig grej, men intresset på sociala medier blev så enormt och beställningarna så många att dess grundare, 22-åriga Mat Carpender, nu stänger ner alltihop.

Efter 48 timmar och 80.000 delningar på Facebook har han nu gått ut och vädjat till människor att sluta använda tjänsten, skriver Business Insider.

I ett desperat inlägg på sidan Product Hunt skrev han under gårdagen: ​ "Hej, Jag är grundaren av den här hemsidan. Snälla sluta köp den här fruktansvärda glitterprodukten – jag är trött på att handskas med detta. Vänligen, Mat." Redan under gårdagen när Metro var i kontakt med honom tycktes han uppleva det explosionsartade intresset nära övermäktigt.

– Jag är en 22 år gammal snubbe som tydligen har för mycket fritid eftersom mina planer de närmsta veckorna består i att skicka idiotiskt jäkla glitter till hemska människor, skrev han då i mejl.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Carlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro