ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Pestofyllda paprikor

Viktväktarna · 28 Okt 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Fyllda vegetariska paprikor.Ingredienser (4 port.)4 paprikor i olika färger1 liten squash1 liten aubergin2 vitlöksklyftor1 tsk olja3–4 msk grönsaksbuljong2 msk pesto2 msk hackad basilika2 msk pinjenötter4 dl kokt minipasta (1 1/4 dl okokt)Salt, peppar1. Dela paprikorna på mitten, ta bort kärnorna. Lägg paprikorna med den urgröpta sidan uppåt i en form.2. Sätt in i ugnen på 225 grader, 10 min tills de mjuknat.3. Hacka squash, aubergine och vitlök, fräs i olja. Häll över buljong, krydda.4. Rör ner pesto och pasta och fyll paprikorna med grönsaksblandningen. Strö över rostade pinjenötter.

klar

Artikellänk är kopierad

Viktväktarna
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro