ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Peter är lite som en Hugh Grant”

Louise Jacobson · 5 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Ta båten från Slussen till Fjäderholmarna och spana in Pernilla Wahlgren som spelar farsen ”Bruden som visste för lite” under bar himmel hela juli. – Det blir en mysig sommar, säger hon.

Ta båten från Slussen till Fjäderholmarna och spana in Pernilla Wahlgren som spelar farsen ”Bruden som visste för lite” under bar himmel hela juli. – Det blir en mysig sommar, säger hon. Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

FARS. Pernilla Wahlgren gör bröllopskomedi på Fjäderholmarna med två nya teatertalanger, Peter Magnusson från ”Hey baberiba” och Martin ”Fråga Olle” Björk.– Peter är en Hugh Grant, säger hon. Visst är det en smäll-i-dörr­arna-fars som trion spelar?– Jaa. Ska jag vara ärlig så är det vår regissör som säger att vi inte får säga fars. Han tror nog att det skrämmer i väg teaterpublik och ung hipp publik, säger Pernilla Wahlgren, 41, som kan sin fars efter att ha spelat i en mängd sådana, bland andra med Eva Rydberg på Fredriksdalsteatern.– Jag är ju uppvuxen med fars. Ju snuskigare, desto roligare, tyckte jag när jag var liten. Men Peter är lite som Hugh Grant i sitt spelsätt så det blir lite ”Fyra bröllop och en begravning” över det hela, säger hon.Originaltiteln på den brittiska farsen är ”A perfect wedding”, vilket skådespelerskan, tidigare gift med Emilio Ingrosso och nyseparerad från sonen Teos pappa, Joachim Lennholm, inte drömmer om.– Nä, jag har ju varit gift en gång och det var världens roligaste fest men jag går inte och längtar efter att göra om det, säger hon.Bröllopsgäst blir hon ändå snart. Niclas Wahlgren friade till sin Laila Bagge för några veckor sedan. – Jag vet inte när det blir än men det kommer att gå jättebra för dem. Vi håller på att lära känna varandra jag och Laila. Hon är en fantastiskt gullig tjej, så det blir inga problem.

klar

Artikellänk är kopierad

Louise Jacobson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro