ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Peter blev arbetslös – dagen efter vann han på Triss

Niklas Sandberg · 7 Jan 2016
Uppdaterad 7 Jan 2016
Peter Ejderbrand behövde inte vara utan pengar länge.

Peter Ejderbrand behövde inte vara utan pengar länge. Foto: TT/TV4


Dagens trisslottsvinnare i TV4:s Nyhetsmorgon”, Peter Ejderbrand från Helsingborg, hade nyligen blivit arbetslös. Efter att ha skrapat fram tre identiska belopp på lotten gick han därifrån 50 000 kronor rikare.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Ejderbrand från Helsingborg har nyligen blivit arbetslös och vad passar då inte bättre än att få vinna i spel? Det är precis vad som inträffade för helsingborgaren som i dag fick skrapa Triss hos TV4”Nyhetsmorgon”.

Efter att ha fått några kängor från programledaren Steffo Törnquist om att han skrapat långsamt lyckades helsingborgaren till slut skrapa fram 50 000 kronor.

– Det var en trevlig upplevelse även om man kanske hade väntat sig lite av en högre vinst, men annars var det trevligt, säger Peter Ejderbrand, som för tillfället sitter på tåget tillbaka till Helsingborg, när Metro ringer upp.

Han berättade för programledarna Tilde de Paula och Steffo Törnquist att han har ett motorcykelintresse och det är därför inte helt osannolikt att pengarna kan läggas på något motorcykelrelaterat.

►LÄS MER: Hon fick trisslott av sin kompis – skrapade fram tre miljoner kronor

– Ja det kanske blir att investera i något nytt där. Jag har kört motorcykel sedan jag var 16 år gammal så det är en stor hobby för mig. Annars placeras nog pengarna på kontot som vanligt så blir det kanske en resan till sommaren.

Han berättar att lotten som gav honom möjligheten att komma till TV4 skrapades först dagen efter att han hade blivit arbetslös. Ursprungligen ville han inte heller riktigt tro på att det var sant.

– Jag var osäker på om det var vinst. Jag trodde inte att det var det, men min fru övertalade mig att ringa till Svenska spel och höra med dem. Då visade det sig vara vinst. Jag blev inte så värst exalterad till en början eftersom jag hade varit osäker, men med dagarna kom det.

►LÄS MER: Kvinna kastade tvåmiljonerslott – nu vill hon leta i sopberget

klar

Artikellänk är kopierad

Niklas Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro