ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Peter står inför det tuffaste valet

Louise Jacobson · 22 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
”Jag vaknade av att ambulansen kom”, säger hästbonden Peter Gustafson. 

”Jag vaknade av att ambulansen kom”, säger hästbonden Peter Gustafson. 


klar

Artikellänk är kopierad

I kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru” står bönderna inför ett svårt val; Sex brevskrivare ska vidare till gruppdejt. Extra komplicerat blir det för homosexuelle Peter Gustafson, 35, som måste räkna med konkurrens.Till skillnad från de andra böndernas dejter finns det chans till förälskelser också mellan brevskrivarna i Peter Gustafsons grupp.– Visst tänkte jag tanken. Men det var inget jag gick och grubblade på.

Inga svartsjukedraman alltså?– Inte från min sida i alla fall. Det kändes som om allt fokus var på mig, skrattar bonden.

Det uteslöt inte att det hettade till rejält kring inspelningen av kvällens avsnitt. När kamerorna stängts av begav sig några av de utvalda brevskrivarna ut på promenad i Sundbyholm. De hittade en grillplats och bestämde sig för att tända en eld med hjälp av lånad tändvätska. Men det var något annat i flaskan.– Det blev en explosion. Två av mina killar skadades. En riktigt allvarligt. Jag vaknade av att ambulansen kom, jag var den första utomstående på plats. En av dem brann hela han, säger Peter.

Efter en sömnlös natt var de båda mot förväntan relativt krya och ville fortsätta, även om den ena killen tvingades avstå från gruppdejten till häst.

Peter Gustafson har tystnadsplikt och får inte säga vilka av killarna han har kontakt med. Ändå är det lätt att luska ut att han håller koll på den brännskadade killens hälsa.– I dag är han helt återställd. Det blev inga ärr, det var bara det yttersta hudlagret som blev skadat.

BÖNDERNAS DEJTER – KLICKA FÖR STÖRRE GRAFIK
BÖNDERNAS DEJTER – KLICKA FÖR STÖRRE GRAFIK
klar

Artikellänk är kopierad

Louise Jacobson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro