ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Peter Sunde: "Vi har redan förlorat målet"

Metroteknik.se · 17 Apr 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Peter Sundes konto på Twitter.

Peter Sundes konto på Twitter.


klar

Artikellänk är kopierad

The Pirate Bays talesman Peter Sunde skriver på mikrobloggen Twitter att The Pirate Bay redan har förlorat, trots att domen mot The Pirate Bay inte kommer presenteras förrän klockan 11.00 i dag.Peter sunde skriver på Twitter:

– Enligt läckta uppgifter från domstolen har vi redan förlorat (fick nyheterna i går kväll). Det kommer från trovärdiga källor.Om uttalandet är en pr-kupp av något slag eller inte är ännu inte klart. I nästa uppdatering på Twitter skriver Sunde:

– Behåll lugnet. Inget kommer att hända med The Pirate Bay. Inte med oss personligen eller fildelningen i stort. Det här är bara ett skådespel för media.

Om handlingar har läckt ut från domstolen är ännu inte klart.

– Det är verkligen roligt (LOL). Förr var det bara filmer, men nu är även domar ute innan de officiellt släppts, skriver Sunde.

The Pirate Bay kommenterar inte domen under dagen utan håller egen presskonferens på direktsändningsverktyget Bambuser klockan 13.00 i dag.

klar

Artikellänk är kopierad

Metroteknik.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro