ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Petra Axlund bloggar på Metros nya hemsida

Katarina Matsson · 3 Maj 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Foto: LOTTA IMBERG


klar

Artikellänk är kopierad

Chansen är stor att du redan vet en hel del om Metroskribenten Petra Axlund. I sina kolumner berättar hon öppenhjärtigt om både singelliv och relationer. Nu får du möjlighet att lära känna nya sidor av Petra via hennes blogg på Metros nya hemsida.– Det är en blandning av träningsnarkoman och "Sex and the city" – Carrie Bradshaw möter Blossom Tainton någonstans, säger Petra Axlund själv om bloggens innehåll.

Det som från början var tänkt som en ren träningsblogg har sedan starten i september förra året blivit allt mer personlig.   – Jag tränar ju mycket själv, ofta sex dagar i veckan med en personlig tränare, så det blir mycket träning, säger hon.

Själv en inbiten bloggläsare vet hon att ju personligare det blir, desto roligare är det att läsa. Men det allra intimaste kommer du inte att hitta på bloggen.– Jag bjuder ganska mycket på mig själv, men något emotionellt utvik gör jag inte. Jag skulle aldrig hänga ut andra människor, säger hon.

I stället kan du räkna med att få bry ditt huvud med vem som döljer sig bakom kodnamnen "Mr Big" eller "Hantverkarn".

Men att lämna ut sitt liv i cyberrymden kan ha sina nackdelar.– Ibland när man går ut och tar en öl med några kompisar efter jobbet och vill berätta om sin dag så har de redan läst allt på bloggen, säger Petra Axlund.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro