ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Piloten beställde pizza till hela planet

Fredrik Tideman · 10 Jul 2014
Uppdaterad 11 Jul 2014
Det var på ett av Frontier Airlines flygplan som piloten bestämde sig för att bjuda alla passagerare på pizza. 

Det var på ett av Frontier Airlines flygplan som piloten bestämde sig för att bjuda alla passagerare på pizza.  Foto: AP


När ett flygplan var tvunget att landa på grund av dåligt väder tog piloten på sig att mätta alla hungriga magar på planet – och beställde pizza.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var ett plan från flygbolaget Frontier som var på väg från Washington till Denver när det tvingades landa i Cheyenne, Wyoming på grund av dåligt väder, skriver Business Insider.

Efter flera timmars väntan utan mat så gjorde piloten, Gerhard Bradner, en insats – han ringde den lokala Domino's restaurangen och beställde 38 pizzor.

För FOX lokala nyhetstation berättar Bradner om initiativet:

– Jag började bli hungrig och eftersom vi är som en stor familj på Frontier och tar hand om varandra så tänkte jag att det var dags att ta hand om passagerarna också.

Logan Marie Thomas var en av passagerarna i planet:

– Han sa i högtalarsystemet: 'Mina damer och herrar, Frontier Airlines är kända för att vara det billigaste flygbolaget i USA, men er kapten är inte snål. Jag har beställt pizza till hela planet'.

Andy Ritchie, chef på restaurangen, bekräftar för nyhetsbryrån AFP att beställningen kom in på måndagskvällen och att kaptenen betalade pizzorna med ett kreditkort.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Tideman
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro