ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Pizzerian hittade pengakuvert – nu kan ägaren ha hittats

Ida Gustafsson · 15 Jun 2016
Uppdaterad 15 Jun 2016
Emanuels pengar och trisslott lämnades kvar på pizzerian i Göteborg i helgen. Nu kan han ha hittats, uppger ägaren Musa Tuncer.

Emanuels pengar och trisslott lämnades kvar på pizzerian i Göteborg i helgen. Nu kan han ha hittats, uppger ägaren Musa Tuncer. Foto: TT/Pontus Lundahl/Facebook/Pizza Roma Sanatoriegatan/Privat


I söndags glömde en kund ett kuvert med två femhundralappar och en oskrapad trisslott i ett kuvert med namnet Emanuel på en pizzeria i Göteborg. För att hitta ägaren la pizzerian ut en efterlysning på sin Facebooksida – något som nu kan ha gett resultat.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i söndags som personalen på Pizza Roma Sanatoriegatan i Göteborg hittade ett kuvert med namnet Emanuel på och som innehöll tusen kronor och en oskarpa trisslott. 

I måndags la pizzerian ut en bild på fyndet, vilket Aftonbladet redan har skrivit om. LÄS MER: Léon 1, fick tillbaka sin favoritnalle – tack vare polisens efterlysning

Pizzerian undrade helt enkelt: ”Är det någon som känner Emanuel?”. 

Mycket riktigt, visst var det någon som kände en Emanuel, i skrivande stund har inlägget delats över 2000 gånger och många har kommenterat och taggat folk med namnet. Efterlysningen har gått så pass bra att saken kan vara på väg att lösas, berättar ägaren Musa Tuncer för Metro. 

– En kvinna har ringt och hävdat att det var hennes son som glömt det där, säger han.  Kvinnan svarade dessutom rätt på frågan vad Emanuels kort hade för motiv på framsidan, något som inte framgår av etterlysningen. Kvinnan och hennes son kommer till pizzerian under kvällen. 

– Killarna som jobbade i söndags kommer dessutom att känna igen om det är samma kille, så de kommer att veta om det är rätt person, säger Musa Tuncer. LÄS MER: Efterlysning: Vem har vunnit 35 miljoner? 

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro