ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Plura: Gästerna med ADHD är bäst

Tobias Berg · 27 Feb 2014
Uppdaterad 1 Mar 2014

Det är mycket Plura just nu. Efter julstök och tågluff drar fjärde säsongen av "Pluras kök" igång på TV3 på lördag. Några ingredienser är nya men grundreceptet är detsamma.

klar

Artikellänk är kopierad

– Man tar ett glas cava och sen kör man en låt. Det är ganska löst när vi börjar. Efter ett tag brukar jag fråga: har vi börjat spela in? säger Plura om inspelningsupplägget för succéserien som i år flyttat till Sicilien.

Den avslappnade stämningen är det som Plura själv pekar ut som den viktigaste ingrediensen i programmet. Kombinerat med underhållande gäster så klart.

– De som har ADHD. De är de absolut bästa gästerna, vi har kommit fram till det. De är så oförutsägbara. Det kan bli hur som helst, säger Plura.

Programmets atmosfär och Pluras egen dragningskraft har genom åren också attraherat några av Sveriges mest svårcharmade kändisar till programmet.  I år får vi bland annat se Andreas Kleerup och Mikael Persbrandt

Men trots den sköna stämningen i köket så verkar Plura ändå avverka sina ”sidekicks” i rask takt. I år tar Titiyo och Adrian Modiggård över efter Måns Herngren och Maria Andersson vid Pluras sida.

klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Berg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro