ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polis åtalas för att ha slagit ex-flickvän

John Lindblom · 16 Nov 2012
Uppdaterad 16 Nov 2012
Polis åtalas för att  ha slagit ex-flickvän

Polis åtalas för att ha slagit ex-flickvän


Stockholmspolis åtalas för att ha slagit och ofredat sin ex-flickvän på krogen. Döms han riskerar han att förlora jobbet.

klar

Artikellänk är kopierad

En Stockholmspolis åtalas för misshandel och ofredande mot sin före detta flickvän. Han ska ha slagit till kvinnan i bakhuvudet och även knuffat in henne i en bardisk på krogen.

– Han förnekar brott, kommenterar åklagare Per Lind.

Stockholmspolisen åtalas för två händelser på två olika Uppsalakrogar i våras. Han åtalas för ofredande efter att en krogkväll ha tryckt upp sin före detta flickvän mot en vägg och därefter hållit fast henne i två minuter.

Han åtalas också för misshandel två veckor senare på en annan krog efter att ha slagit henne i huvudet och knuffat in henne i en bardisk.

Åklagaren stödjer åtalet om ofredande bland annat på att en manlig bekant till ex-flickvännen bekräftar händelsen. En väninna till ex-flickvännen bekräftar också misshandeln som ska ha skett på en annan krog några veckor senare.

Polismannen förnekar både anklagelser om ofredande och misshandel. 

Han erkänner att han vid ena tillfället knäppt henne på näsan men att han hävdar samtidigt att han själv blivit slagen av sin ex-flickvän samma kväll han misstänks för misshandeln.

Om polismannen döms enligt åtalet för misshandeln riskerar han att förlora jobbet.

klar

Artikellänk är kopierad

John Lindblom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro