ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polis attackerades av tusentals bin – kunde inte lämna bilen

Joel Linde · 30 Sep 2015
Uppdaterad 30 Sep 2015
Nej det är inte en skräckfilm, det är på riktigt.

Nej det är inte en skräckfilm, det är på riktigt. Foto: Carl Zink/Facebook


När sheriffen kom till platsen där en lastbil hade vält och släppt tusentals bin fria blev han direkt attackerad och var tvungen att stanna i bilen i flera timmar.

klar

Artikellänk är kopierad

En polis utsattes för en ursinnig, och ytterst ovanlig attack på tisdagen när han körde på en motorväg i Oklahoma, USA. En lastbil fylld med honungsbin välte på vägen, vilket ledde till att bina sattes fria.

Men rymlingarna höll sig i närheten, och när sheriffen dök upp var de snabba att visa sitt missnöje – eller sin kärlek, det är oklart vilket. Klart är i alla fall att de invaderade sheriffens bil, men han själv blev bara stungen en enda gång och undkom sedermera från en potentiellt plågsam attack som hade passat utmärkt i en Alfred Hitchcock-film.

►Experter: Därför borde du uppskatta parasiter och fästingar

”Dagen då bina attackerade! Kommer snart till en biosalong nära dig,” skriver han själv på Facebook, tillsammans med en film inifrån bilen.

Det tog flera timmar för biodlare att samla in bina, och under tiden bildades köer på över en halvmil, rapporterar NBC-stationen Kfor.

►Bisvärm blockerade bostadshus i Malmö

klar

Artikellänk är kopierad

Joel Linde
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro