ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polis i USA varnar för nålar i halloween-godis

Åsa Larsson · 1 Nov 2015
Uppdaterad 1 Nov 2015
En anmälare upptäckte godis med nålar i och har anmält händelsen till polisen.

En anmälare upptäckte godis med nålar i och har anmält händelsen till polisen. Foto: Kennett Square-polisen


Polisen i Philadelphia går nu ut med bilder på nålar som stuckits in i halloween-godis. Enligt anmälaren ska godiset ha delats ut till barn som firade halloween.

klar

Artikellänk är kopierad

Polisen i Kennett Square, en förort till den amerikanska staden Philadelphia, uppmanar på sin Facebook-sida föräldrar att kolla barnens godis. 

En man har rapporterat till polisen att fem Twix-chokladbitar med nålliknande föremål hamnat i händerna på fyra barn från olika hushåll under halloween-firandet i staden. Mannen säger att han upptäckt detta när han såg ett Facebook-inlägg om någon som hittat nålar i en Snickers. Inga ytterligare anmälningar har inkommit.►LÄS MER: Föräldrar protesterar mot penisformat godis på halloween Det förekommer många moderna myter om förgiftat godis på halloween i USA och Facebook-användare uppmanar i tråden till Kennett Square-polisens inlägg att ta uppgifterna med en nypa salt tills dess att polisen är klar med sin utredning. 

Enligt utredarna ska godiset och förpackningarna nu undersökas, rapporterar tv-kanalen ABC►LÄS MER: Här är skillnaden mellan allhelgona och halloween

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro