ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polis klädde ut sig till pizzabud för att komma åt maffiaboss

Ida Gustafsson · 18 Apr 2016
Uppdaterad 18 Apr 2016
"Pizzabudet" överraskade den efterspanade maffialedaren i lördags.

"Pizzabudet" överraskade den efterspanade maffialedaren i lördags. Foto: Alamy


Den efterspanade maffialedaren hade varit på flykt i tre år. Men i lördags när han skulle titta på fotboll greps han av en polis som jobbade under-cover som pizzabud.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 35-årige maffialedaren har varit eftersökt i tre år och varit på listorna över Italiens mest farliga kriminella. Mannen är misstänkt för att ligga bakom ett dubbelmord 2004 som ledde till ett blodigt gängkrig i Neapel. LÄS MER: Enögd pizzaboss inför rätta 

Men när polisen fick upp spåret på ledaren, som befann sig i en lägenhet i Orta di Stella gjorde de sig redo för att gripa honom under lördagen. Runt 50 poliser la sig i bakhåll för att minimera flyktrisken. Och en polismän fick ta av sig sin uniform och klä ut sig till pizzabud, skriverIl Mattino. 

Så när den 35-årige är mannen skulle se när Napoli mötte Inter på Tv ringde ”pizzabudet” på dörren. Maffialedaren lät sig villigt gripas och kunde sedan föras till polisstationen. 

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Gustafsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro