ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polis: Vi vet hur fyraåringen dog

Annika Persson · 19 Okt 2011
Uppdaterad 19 Okt 2011
Polisens husbil står uppställd i Ljungby så att invånarna ska kunna lämna eventuella tips.

Polisens husbil står uppställd i Ljungby så att invånarna ska kunna lämna eventuella tips. Foto: Robert Claesson


Dödsorsaken fastställd. Men vem eller vilka som mördade pojken i Ljungby är ännu ett frågetecken. Vi har fått in ett trettiotal tips som bearbetas”.

klar

Artikellänk är kopierad

Under gårdagen fortsatte hundar och polisens tekniker att finkamma skogsdungen i Ljungby där den fyraårige pojken i söndags hittades död. – Vi har fotat teknisk undersökning på platsen, knackat dörr och hållit förhör med 50 personer, säger Robert Loeffel, informationschef på polisen i Kronoberg, till Metro. Det var i söndags kväll som två förbipasserande hittade pojken död i en dunge. Enligt dem låg fyraåringen på mage, fullt påklädd, utan synliga skador. I går avslöjade rättsläkaren den preliminära dödsorsaken, men den kommer inte att offentliggöras förrän polisen har anhållit en misstänkt gärningsman. Ljungby befinner sig nu i sorg och invånarna är rädda för att fler tragedier ska inträffa. – Vi har kallat in extrapersonal som ska hålla extra uppsyn över skolgården där barnen befinner sig på rasterna, säger rektor Ann-Christin Peterson-Rosén till TT. Nu fortsätter arbetet med att få fast mördaren och polisen jobbar efter flera teorier för att få fram resultat. – Än så länge har vi ingen misstänkt men vi har fått in ett trettiotal tips som bearbetas, säger Robert Loeffel till Metro. Under onsdagen kommer den inre spaningen och förhören att fortsätta.

klar

Artikellänk är kopierad

Annika Persson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro