ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polisanställd åtalad för mord och kannibalism

Anders Göransson · 29 Nov 2013
Uppdaterad 29 Nov 2013
Den misstänkte kannibalen avslöjade ett flertal platser i anslutning till hans fastigheter i Reichenau i östra Tyskland, där han ska ha grävt ner kvarlevor av sina offer.

Den misstänkte kannibalen avslöjade ett flertal platser i anslutning till hans fastigheter i Reichenau i östra Tyskland, där han ska ha grävt ner kvarlevor av sina offer. Foto: AP Photo/Egberth Kamprath


En tysk polisanställd har gripits, misstänkt för att ha dödat, styckat och ätit av en man som han mött genom en kannibalsajt” på nätet.

klar

Artikellänk är kopierad

Polisens tekniker bär bort bevis från en av den kannibalmisstänkte polismannens fastigheter.
Polisens tekniker bär bort bevis från en av den kannibalmisstänkte polismannens fastigheter.Foto: AP Photo/Egberth Kamprath
Den tyske polismannen misstänks för att ha mördat, styckat och ätit delar av en annan man som han fått kontakt med på nätet.
Den tyske polismannen misstänks för att ha mördat, styckat och ätit delar av en annan man som han fått kontakt med på nätet.Foto: AP Photo/Egberth Kamprath
Åklagare Erich Wenzlick berättar att den misstänkte ska ha stuckit ihjäl sitt offer två månader efter det att de mötts på en ”kannibalsajt”.
Åklagare Erich Wenzlick berättar att den misstänkte ska ha stuckit ihjäl sitt offer två månader efter det att de mötts på en ”kannibalsajt”.Foto: AP Photo/Sebastian Kahnert

Mannen greps sedan delar av en människokropp hittats i hans hem i Dresden i onsdags, skriver Daily Mail. Kvarlevorna tros komma från en 59-årig man som rapporterades saknad i början av november.

Den misstänkte mannen, en 55-åring som kallas ”Detlev G”, uppges vara fixerad vid kannibalism, och fick kontakt med sitt offer via en chatt på ett forum för likasinnade. De träffades, vilket ledde till att 59-åringen dödades.

Poliskällor uppger att ”Detlev G” erkände när polisen slog till mot hans hem. Enligt uppgift ska han också ha visat vägen till ett skogsparti där han begravt resten av offrets kropp. För närvarande undersöker tyska myndigheter vilka kroppsdelar som saknas och eventuellt har blivit uppätna.

Ett liknande fall avslöjades 2001, då dataprogrammeraren Bernd Brandes från Berlin styckades av och åts upp, något som ska ha varit hans egen högsta önskan. Gärningsman var den för detta yrkesofficeren Armin Meiwes, som dömdes till livstids fängelse.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro