ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polisbil krockade med taxi under utryckning

Filip Joelsson · 18 Nov 2018
Uppdaterad 18 Nov 2018
En polisbil krockade med en taxi i Klaratunneln i Stockholm mitt under pågående utryckning. Bild ej från det aktuella tillfället.

En polisbil krockade med en taxi i Klaratunneln i Stockholm mitt under pågående utryckning. Bild ej från det aktuella tillfället. Foto: TT/IBL


En polisbil krockade i natt med en taxi i Klaratunneln i Stockholm under en pågående utryckning. Polisen fick föras till sjukhus med nack- och ryggsmärtor.

klar

Artikellänk är kopierad

Strax innan halv tre natten mot söndagen fick polisen in ett larm om ett personrån på Gärdet i Stockholm. Två gärningsmän hade tilltvingat sig kontanter och en klocka från en person genom hot med ett knivliknande föremål och en batong.

En av polisbilarna som larmades till platsen kom dock aldrig fram. Mitt under utryckning krockade polisbilen med en taxi i Klaratunneln.

– Ingen i taxin ska ha skadats, tack och lov. Polisen fick däremot föras till sjukhus med nack- och ryggsmärtor, men har nu fått lämna sjukhuset. Så det var inga allvarliga personskador, säger polisens presstalesperson Anna Westberg.

Vad hände med utryckningen till personrånet på Gärdet när polisen inte kom fram?

– Det var flera polispatruller som kallades dit, så det var andra poliser på platsen, säger Anna Westberg.

Polisen har under söndagsmorgonen börjat inventera övervakningskameror där de misstänkta gärningsmännen kan ha fastnat på bild, men ingen har ännu gripits för rånet.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro