ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polisen dementerar heroingripande i Hoffman-fallet

Jenny Sköld · 5 Feb 2014
Uppdaterad 5 Feb 2014

New York-polisen slog i natt till mot en adress på Manhattan. Där greps tre män och en kvinna för drogförsäljning. Polisen vill inte bekräfta att gripandet haft med Philip Seymour Hoffmans död att göra.

klar

Artikellänk är kopierad

Philip Seymour Hoffman tros ha dött efter att han tagit heroin.
Philip Seymour Hoffman tros ha dött efter att han tagit heroin.Foto: TT

Enligt uppgifter i natt greps fyra män med anledning av skådespelaren Philip Seymour Hoffmans död. De fyra männen, två män i 50-årsåldern, en kvinna i 20-årsåldern och ytterligare en man i samma ålder, misstänks ha sålt det dödande heroinet till Hoffman, uppger tidningen New York Post.I ett nytt uttalande vill polisen inte bekräfta att de gripna personerna har koppling till Seymour Hoffman.  – Fyra personer greps tidigare i kväll för narkotikabrott men om de är kopplade till Hoffmans död eller inte är under utredning, säger en polis till The Hollywood Reporter

New York-polisen slog till mot en adress på Manhattan omkring klockan 01.30 i natt, svensk tid. Där hittades omkring 350 kuvert med vad som såg ut att vara heroin, uppger poliskällor till tidningen. 

Väskorna i lägenheten hade inte samma "Ace of Spades"-etikett som fanns på de kuvert som hittats i Hoffmans lägenhet. De fyra gripna personerna har inte heller erkänt att de sålt heroin till skådespelaren.

Flera amerikanska tidningar uppger att skådespelaren tagit ut motsvarande 8 000 kronor ur en bankomat strax före sin död och att man hittat 70 stycken förpackningar med heroin i skådespelarens bostad.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro