ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polisen: Flicka överfölls av okända män på kyrkogård

David Peterson · 6 Maj 2018
Uppdaterad 6 Maj 2018
Flicka ska ha överfallits och våldtagits på en kyrkogård.

Flicka ska ha överfallits och våldtagits på en kyrkogård. Foto: TT


En minderåriga flickan var på väg hem från skolan när hon överfölls av tre okända män på en kyrkogård i Heby kommun. “Minst en av dem våldtog henne", säger jourförundersökningsledare Daniel Nilsson till VLT.

klar

Artikellänk är kopierad

Händelsen inträffade i torsdags vid klockan 15 när den minderåriga flickan var på väg hem från skolan. Enligt polisen ska tre män ha överfallit henne på en kyrkogård i Heby kommun. Kyrkogården spärrades av på lördagen då polisen fick kännedom om händelsen. Under söndagen sökte hundpatruller av platsen efter eventuella dna-spår.

– En spårsökningshund har under söndagsmorgonen sökt efter DNA på kyrkogården och sökningen är nu avslutad, säger Daniel Nilsson till VLT.

Men ännu har ingen misstänkt gripits.

– Men vi har fått ett signalement på gärningsmännen. Signalementen går vi inte ut med i media förrän vi sytt ihop några lösa trådar i ärendet. Det jag kan säga är att vi har fått en tydlig bild av vad som hänt och det råder ingen tvekan om att brottet skedde inne på kyrkogården, säger Daniel Nilsson till tidningen.

Polisen uppger att de är mycket intresserad av att komma i kontakt med personer som kan ha varit vittnen till händelsen.

klar

Artikellänk är kopierad

David Peterson
David Peterson
david.peterso[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro