ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polisen hittade övergivet barn hos inbrottstjuv i Sundsvall

Aron Andersson · 12 Sep 2014
Uppdaterad 12 Sep 2014

Under en husrannsakan i Sundsvall hittade polisen en övergiven ettåring. Barnet satt ensamt bland avföring och flugor, skriver Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Polisen i Sundsvall var på plats i lägenheten för att leta efter stöldgods från ett inbrott. I stället hittade de ett övergivet barn.– Ettåringen var helt ensam i lägenheten. Det var fullt av bajs och kiss i blöjorna och på kroppen och massor av flugor överallt, säger förundersökningsledaren Henrik Blusi till Aftonbladet.

En kvinna i 20-årsålderna hade tidigare gripits tillsammans med ett antal passagerare i en bil som polisen stoppade. I bilen fann polisen även stöldgods från ett inbrott mot en Mäklarfirma. Därför genomfördes en husrannsakan i kvinnans lägenhet. Hon hade inte uppgett för polisen att barnet fanns i lägenheten.– Barnet skrek och var apatiskt. Och det var varmt, säkert trettio grader i lägenheten, säger Henrik Blusi till Aftonbladet och fördömer föräldrarnas agerande.– Det är bedrövligt att man inte tar ansvar som vuxen person och som förälder och sätter sitt barn före sig själv, säger han till tidningen.

Dessutom hittade polisen en hund i lägenheten. Hunden fick senare avlivas hos veterinär eftersom den var i så dåligt skick.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro