ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polisen ser inget slut på släktfejden

Peter Herkel · 13 Jul 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Skottlossning mitt i torghandeln på Möllevångstorget, knivbråk bland villorna på Jägersro och förberedelse för väpnad uppgörelse utanför tingsrätten. Den pågående släktfejden i Malmö sker på öppen gata. Men ingen utanför familjeleden har drabbats. Hittills.

KIDNAPPNINGSDRAMA Bråket mellan de två släktförgreningarna eskalerade i tisdags med en knivattack, skottlossning och ett kidnappningsdrama. I går anhölls en man i 30-årsåldern misstänkt för överfallet med stickvapnet och de bortrövade barnen återfanns välbehållna i sitt hem. Men Hans Olsson, inspektör vid Malmöpolisen, har svårt att se slutet på konflikten som involverar män ifrån släktens alla generationer. – Det enda vi kan hoppas på är att de inblandade tar sitt förnuft till fånga, säger han.

HAR PÅGÅTT I ÅR De två grenarna inom släkten har varit osams i flera år och det är olika bud om orsaken. Ena sidan hävdar att det beror på ett giftermål som uppfattats som olämpligt medan andra inblandade menar att konflikten har sitt ursprung i grov kriminalitet.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Herkel
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro