ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polisen söker unga män för våldtäkt

Jonas Andersson · 11 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

20-årig kvinna våldtogs vid Stadshuset i Malmö

klar

Artikellänk är kopierad

Den 20-åriga kvinnan attackerades och våldtogs utanför Stadshuset i går. Enligt offret är gärningsmännen alla unga.Polisen letar efter tre okända gärningsmän som har våldtagit en ung kvinna utanför Stadshuset i Malmö. Offret har lämnat signalement på de tre som uppges vara i åldern 17 till 20 år. En kvinna i 20-årsåldern överfölls och våldtogs utanför Stadshuset i Malmö natten till i går.

– Hon attackerades av tre gärningsmän och utsattes för en fullbordad våldtäkt, säger Lars-Håkan Lindholm, informatör vid Malmöpolisen.

Kvinnan fördes till sjukhus för bevissäkring. Hon har undersökts med ett så kallat rape kit för att kolla om det finns DNA-spår från gärningsmännen. Polisens tekniker har även genomsökt brottsplatsen. Våldtäkten ska ha ägt rum någon gång mellan midnatt och klockan 01.

Kvinnan har i förhör sagt att männen som utförde våldtäkten var okända för henne. Hon har uppgett att de var i åldern 17 till 20 år. 

klar

Artikellänk är kopierad

Jonas Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro