ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polisens misstanke: Seriebombare bakom flera explosioner i Texas

Valerie Kaspersen · 19 Mar 2018
Uppdaterad 21 Mar 2018
Polisen varnade invånare i Austin efter de första incidenterna att inte öppna eller röra vid paket de inte har väntat sig att få. Bilden är tagen i samband med explosionen som ägde rum den 12 mars.

Polisen varnade invånare i Austin efter de första incidenterna att inte öppna eller röra vid paket de inte har väntat sig att få. Bilden är tagen i samband med explosionen som ägde rum den 12 mars. Foto: IBL/ Bob Daemmrich


Under mars har brevbomber, vid fyra olika tillfällen, exploderat i Austin, Texas. Samtliga drabbade har varit afro- och latinamerikaner. Polisen misstänker rasistiska motiv.

klar

Artikellänk är kopierad

Under de senaste veckorna har den amerikanska staden Austin drabbats av en rad explosioner. Polisen misstänker att de har att göra med en seriebombare, rapporterar BBC.– Det finns många likheter mellan händelserna och i nuläget tror vi att det finns en koppling, säger polischefen Brian Manley under en presskonferens.

klar

Artikellänk är kopierad

Valerie Kaspersen
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro