ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polishuset i Norrköping bombhotat

Metro.se · 12 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Polishuset i Norrköping har stängts efter ett bombhot mot polismyndigheten.Polisen har tvingats utrymma delar av polishuset i Norrköping efter att en man ringt till polisen och sagt att en bomb hade placerats i polishuset. Polisen har även stängt av Stockholmsvägen utanför polishuset, skriver Correns nätupplaga.

Nu har avspärrningarna släppts men polishuset kommer vara stängt för besökare rapporterar corren.se.

Klockan var 8.23 när en man ringde upp polisen i Östergötland och framförde bombhotet mot polisstationen i Norrköping.– Han uppgav sitt namn och berättade att en bomb var placerad vid polishuset, säger Annsofie Bondesson, presstalesman vid polisen i Östergötland till TT. Beväpnade poliser har utrymde byggnaden och spärrade av närområdet.– Vi arbetar nu med att gripa den man som ringde in hotet, säger Annsofie Bondesson. Mannen ska i samtal med polisen ha uppgett att sprängladdningen skulle brisera klockan 9.22, enligt tidningen Folkbladets nätupplaga.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro