ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Polisstrippan Stu jagas av polisen

Tomas Lundin · 21 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Polisens jakt på Sergeant Eros och hans batong har lämnat dem själva med byxorna nere. Nu måste de svara på varför två miljoner skattekronor bränts på att jaga den 25-åriga polisstrippan.Universitetsstudenten Stuart Kennedy knäcker extra som strippan Sergeant Eros. Han uppträder som butler, James Bond eller sexig soldat, men det är hans poliskostym som har upprört rättvisans män i Aberdeen, Skottland.Flera gånger har han åtalats för att ha imiterat en polisman, olaga vapeninnehav (hans polisbatong) och för att ha satt en blå saftblandare på taket till sin bil.Senast han greps, i sin bil på väg hem från ett jobb i full polismundeing, förklarade han sig med att han varit tvungen att fly festen från en svartsjuk pojkvän.Notan för Stuarts 22 fruktlösa framträdanden i rätten – han har friats varje gång – är straxt över två miljoner kronor, enligt Sky NewsPunktmarkeringen av Sergeant Eros har upprört den skotske parlamentsledamoten Bill Aitken, som menar att polisen slösar tid på onödiga saker.Polistalesmannen Colin Menzies hävdar tvärtemot att polisen bara gjort sitt jobb och att de haft en "skyldighet att utreda alla fall av misstänkt kriminell verksamhet".

Uppmärksamheten han fått genom den nitiska polisen lär ju inte direkt skada Sergeant Eros karriär.Kennedy har i alla fall stöd på nätet. På sajten Save Stripper Stu kan fans visa sitt stöd för den 25-årige genetikstudenten.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro