ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Politiker eniga: Gräv ner Essingeleden!

Johanna Engman · 20 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Mona och Micke Hall med barnen Felix och Neo bor alldeles intill Essingeleden och har haft funderingar på att flytta. – Det är jättebra det här. Det bor säkert 20 barn i vår trappuppgång, säger de.

Mona och Micke Hall med barnen Felix och Neo bor alldeles intill Essingeleden och har haft funderingar på att flytta. – Det är jättebra det här. Det bor säkert 20 barn i vår trappuppgång, säger de. Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

Enade kräver Kungsholmspolitikerna att Essingeleden grävs ner. I går togs ett symboliskt spadtag – men på Vägverket är man måttligt entusiastisk.– Det är oacceptabelt med en åttafilig motorväg genom Kungsholmen, säger Regina Kevius (m), ordförande i Kungsholmens stadsdelsnämnd.I och med att Kungsholmens befolkning beräknas öka med uppemot en fjärdedel vill man nu ta krafttag mot den rådande trafiksituationen. Men Vägverket har andra prioriteringar.– Jag ser inte att det kommer att genomföras de närmaste åren, säger Kristina Söderberg på Vägverket.

klar

Artikellänk är kopierad

Johanna Engman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro