ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Porrkungen ska göra snuskig parodi på bannlysta The interview”

Emma Björkman · 22 Dec 2014
Uppdaterad 22 Dec 2014
Larry Flynt ska göra en porr-parodi på "The interview".

Larry Flynt ska göra en porr-parodi på "The interview". Foto: Rex / Landov / All Over Press


klar

Artikellänk är kopierad

Biopremiären av ”The interview” stoppades efter hot från hackare. Men i vår kommer en porr-parodi på filmen i protest mot Nordkorea. Det är Larry Flynt, grundare av porrföretaget Hustler, som har gått ut med att han producerar en porr-parodi av ”The interview” som protest mot att Sony stoppats filmen på biografer efter hot från anonyma hackare. Parodin väntas ha premiär under det första kvartalet nästa år och har titeln ”This ain’t the interview XXX”.

►  Här är scenen som stoppade ”The interview”– Om Kim Jong-Un och hans anhängare var upprörda förut, vänta tills de får se den här filmen som vi ska göra, säger Larry Flynt till AVN. – Jag har ägnat en livstid åt att kämpa för första tillägget (i USA:s konstitution reds.anm) och ingen utländsk diktator ska ta ifrån min rätt till yttrandefrihet. Handlingen i den barnförbjudna ”The interview”-parodin är ännu inte känd. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro