ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Porrkungen talar ut

TT · 16 Dec 2013
Uppdaterad 16 Dec 2013
Dagens tv-tips Berth Milton talar ut i SVT.

Dagens tv-tips Berth Milton talar ut i SVT. Foto: TT


klar

Artikellänk är kopierad

Köttbullarna avgör i finalen

1  Det stora matslaget. Torsk och plättar har ställts mot älgfilé och pannacotta. Bevand-rade har ställts mot mindre bevandrade. Gemensamt för -lagen i ”Det stora matslaget” är att de bestått av glada amatörkockar med en kärlek för hembygden och dess råvaror. I finalen får    lagen i uppgift att tillaga en svensk klassiker – köttbullar och potatismos . SVT 1, 20.00.

Porrkungen talar ut

2  Porrkungens tårar. Berth Milton junior var den förste att få in ett porrföretag på Nasdaqbörsen. I dokumentären ”Porrkungens tårar” berättas om en fosterhemspojke som blev miljardär genom att svika. SVT 1, 22.00.

Brittisk tittarsuccé

3   The escape artist. En försvarsadvokats liv förändras drastiskt efter att han tagit sig an en klient som står åtalad för ett bestialiskt mord på en ung kvinna. Det är upptakten i den brittiska kriminalserien ”The escape artist” . Mini-seriens premiär i Storbritannien drog cirka 5 miljoner tittare. TV 4, 21.00.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro