ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Premiär för Idol”-dödaren

Johan Kellman Larsson · 22 Aug 2011
Uppdaterad 22 Aug 2011
”Idol”-stryparprogrammet ”True Talent” sägs vara betydligt snällare.

”Idol”-stryparprogrammet ”True Talent” sägs vara betydligt snällare. Foto: Klara Leo


Musiktävlingen True Talent” har premiär på TV 3. Programmet ska utmana ”Idol”. Coachtrion Tommy Körberg, Pernilla Andersson och Danny Saucedo väljer ut ett 20-tal sökande vardera.

klar

Artikellänk är kopierad

På tisdagen har en av höstens stora tv-premiärer – programmet som kallats en ”Idol”-dödare – premiär i TV 3. – Det där med ”Idol”-dödare vet jag inte om jag vill skriva under på. Men ”Idol”-strypare kanske, säg­er TV 3:s presschef Max Lagerbäck. 

Kanalen har marknadsfört nöjessatsningen stenhårt som en tävling där ”Det är rösten som räknas – inget annat.”

En till synes explicit positionering, och passning, till konkurrenten på TV 4. Tydligt är att man velat röra sig bort ifrån ”Idol”-konceptet, där det inte bara handlar om rösten utan även om att ”se ut som en popstjärna.” – I ”Idol” kan du hamna för att du har stora bröst, hos oss är det rösten som är det viktiga, säger Danny Saucedo.

Tommy Körberg  menar att ”True talent” är ett ”varmt program”. –  ”Idol” känns som riktig mobbnings-tv. Visst, jag kommer stundtals också framstå som hänsynslös, men allt görs med värme.  – Jag är otroligt imponerad av den höga nivån. Mitt råd till dem som inte nått finalen är: för allt i världen, fortsätt sjunga. En missad final­plats behöver naturligtvis inte innebära slutet för din karriär.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro