ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Premiär för Metro Mode Home – följ med hem till Petra

Metro · 5 Dec 2014
Uppdaterad 5 Dec 2014
Det här är min favoritfåtölj som jag sparat till länge The Wassily Chair av Marcel Breuer. Den antika spegeln fick jag med vid lägenhetsköpet. 

Det här är min favoritfåtölj som jag sparat till länge The Wassily Chair av Marcel Breuer. Den antika spegeln fick jag med vid lägenhetsköpet.  Foto: Fanny Ekstrand


klar

Artikellänk är kopierad

Köksön är ett av mina hemmabyggen. En Ikeastomme som blivit inklädd i marmor.
Köksön är ett av mina hemmabyggen. En Ikeastomme som blivit inklädd i marmor.Foto: Fanny Ekstrand
Skinnpallarna är en temporär sängbordslösning. Lamporna kommer från Buster + Punch.
Skinnpallarna är en temporär sängbordslösning. Lamporna kommer från Buster + Punch.Foto: Fanny Ekstrand
Middagsbordet har jag designat själv. Örsjölampan har byggts om med ny sockel från mitt favorit märke Buster + Punsch, stolarna är Arne Jacobsens Sjuan i skinn.
Middagsbordet har jag designat själv. Örsjölampan har byggts om med ny sockel från mitt favorit märke Buster + Punsch, stolarna är Arne Jacobsens Sjuan i skinn.Foto: Fanny Ekstrand
Bredvid köket står hyllan från svenska Resize Design. Kaktusen fraktade jag hem på en pirra i ösregn.
Bredvid köket står hyllan från svenska Resize Design. Kaktusen fraktade jag hem på en pirra i ösregn.Foto: Bredvid köket står hyllan från svenska Resize Design. Kaktusen fraktade jag hem på en pirra i ösregn.
Den antika spegeln fick jag med vid lägenhetsköpet.
Den antika spegeln fick jag med vid lägenhetsköpet.Foto: Fanny Ekstrand

Först ut att öppna upp sina dörrar för nya satsningen Metro Mode Home är redaktören Petra Tungården. Hon låter oss kika in i hennes praktfulla sekelskiftsdröm på Norrmalm i Stockholm.

Petra Tungården köpte sin drömlägenhet utan att ens ha sett den i verkligheten. Och utan att vara fullt medveten om vart exakt den låg. Efter månader av renovering börjar hon komma till ro, men hon är långt ifrån klar.

►LÄS MER: Nu satsar Metro på hem och inredning

– Min förkärlek till marmor är svårt att ta miste på och i hyllorna trängs guld och mässing. Jag gillar att blanda tidlösa möbelklassiker med loppisfynd och hemmabyggen. Metro​

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro