ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Prestigefullt pris gick till ett svenskt företag

Per-Ola Mjömark · 21 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Lumenradio har tilldelats PLASA Awards for Innovation på PLASA Show, världens största mässa för ljud och belysning inom underhållningsbranschen.

- Det är ett väldigt stort erkännande. Priset är marknadsmässigt ovärderligt. Det innebär dessutom en kvalitetsstämpel, säger Per Hulthén, VD på Lumenradio.Företaget utvecklar och marknadsför teknik för trådlös styrning av belysning, bland annat till arenor och teatrar. – Det har funnits trådlösa lösningar i tio år, men dessa produkter har varit bristfälligt pålitliga att ha på en scen eftersom det har förekommit störningar. Vi har utvecklat den första smarta radion som hela tiden lyssnar av radiosignaler och anpassar sig till dem, berättar Per Hulthén. Företaget startade 2008, men har redan fått en rad priser, bland annat vann man Venture Cup tidigare i år. – Det var ett viktigt pris, men att vinna PLASA Awards for Innovation innebär ett globalt erkännande från vår egen bransch, säger Per Hulthén.

klar

Artikellänk är kopierad

Per-Ola Mjömark
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro