ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Prinsessan berättar själv om förlovningen

Metro · 25 Okt 2012
Uppdaterad 25 Okt 2012

klar

Artikellänk är kopierad

Hur gick det till när Christopher friade?  Prinsessan Madeleine: Det var i början av oktober. Det var mycket romantiskt och fint genomtänkt, men mer än så vill vi inte berätta utan hålla det för oss själva.

Christopher, var du nervös? Hade du planerat det länge? Jag hade funderat ett tag på att fria och ville vänta på det rätta tillfället. Men jag visste att det var Madeleine jag ville gifta mig.

Var möttes ni första gången? Prinsessan Madeleine: Vi träffades genom gemensamma vänner. För mig började det med en nära vänskap. Vi delade samma humor och hade väldigt roligt tillsammans. Chris öppnade upp mitt hjärta, han är min själsfrände.

Christopher, när förstod du att du ville fria till Prinsessan Madeleine? Jag kände omedelbart något alldeles särskilt för Madeleine.

Vad var ditt första intryck av Christopher? Prinsessan Madeleine: Jag uppskattar Chris för hans värme och humor. Han har ett väldigt stort hjärta och han lyckas alltid att få alla i sin omgivning att må bra. Han är en otrolig omtänksam och generös person.

Christopher, har du talat med Kungen om att få gifta dig med Prinsessan? Det stämmer att jag har talat med Kungen och berättat att jag vill gifta mig med Prinsessan Madeleine.

Hur var Kungens reaktion? Christopher O'Neill: Kungen och Drottningen blev glada, och lite rörda, tror jag.

Christopher, talar du någon svenska? Jag kan säga några ord och går och lär mig mer svenska.

Kan Prinsessan berätta något om Christophers familj?  Jag uppskattar Chris familj väldigt mycket. De har alltid varit väldigt snälla mot mig och välkomnade mig med öppna armar. Chris har en underbar familj!

Kan du säga något om Prinsessans familj? Hur var det första mötet? Christopher O'Neill: Jag har kommit att lära känna den svenska kungafamiljen väl. Jag har blivit mycket väl mottagen och kände mig från första stund mycket välkommen. De är alla vänliga och vi har mycket trevligt när vi ses allihop.

Hur ser ni på en framtida familjebildning? Prinsessan Madeleine: Självklart ser vi fram emot att få gifta oss och med tiden bilda en egen familj. 

Var kommer ni att bo framöver? Prinsessan Madeleine: Just nu kommer vi fortsätta att bo i New York på grund av bådas arbeten. Men det utesluter inte möjligheten att vi flyttar till Sverige i framtiden.

Christopher, vad vet du om Sverige? Sverige är ett fantastiskt land. Det är så vackert här och vänliga människor. Jag har mest besökt Stockholm och Öland. Jag hoppas få möjlighet att besöka Sverige lite oftare nu.

En sista fråga; när kommer bröllopet att äga rum? Prinsessan Madeleine: Vi får återkomma med detaljer om bröllopet. Men det kommer äga rum i Sverige under sommaren 2013.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro