ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Prisfall på ny Iphone – kan kosta 1 000 kr

Kristoffer Rengfors · 5 Jun 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

På måndag släpper Apple en lågprisversion av Iphone. För en tusenlapp plus abonnemang kan den populära telefonen snart finnas tillgänglig.149 eller 99 dollar kan den nya budgetversionen av Iphone komma att kosta, skriver den aktade tidningen Financial Times. Tidningen har talat med analytiker som tror att en lågbudgetversion av den populära telefonen skulle kunna öka efterfrågan med cirka 50 procent. Apple har som vanligt varken bekräftat eller förnekat att flera versioner av Iphone kan komma att presenteras på måndag.För att komma ner i de låga priserna kommer det troligen krävas att ett abonnemang tecknas samtidigt som telefonen köps. I dagsläget kostar den billigaste Iphonemodellen 199 dollar i USA, men då krävs 2 års bindning av abonnemanget. 

Sedan tidigare har bilder på reklamskyltar läckt ut från kanadensiska operatörer där bilder på en Iphone med 4 gigabyte lagringsutrymme och ett pris på 99 kanadensiska dollar visas. Om bilderna är äkta eller inte är dock väldigt oklart.

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro