ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

PRO vill nyrekrytera – bygger eget Facebook

Kristoffer Rengfors · 12 Sep 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Ett Facebook för pensionärer ska underlätta för PRO att rekrytera nya medlemmar. Nu börjar internetmarknadsföringsbolaget Getupdated att bygga det sociala nätverket.

- PROs storsatsning på Internet kommer att öppna upp en ny värld för våra medlemmar. Med communityn kommer våra medlemmar att kunna knyta nya kontakter, baserade på intresse snarare än var man bor. Det är extra viktigt när man inte är så rörlig längre, säger Lars Wettergren, ordförande för PRO i en kommentar.Enligt World Internet Institute använder sig var tredje svensk pensionär av internet. En siffra som är högst i Europa. Dessutom ökar pensionärernas intresse för att vara uppkopplade.Nu är det tänkt att PRO:s sociala nätverk ska underlätta för pensionärer att hitta likasinnade, och i förlängningen öka antalet PRO-medlemmar. - Getupdated skapar ett Facebook för pensionärer. Fast utan onödiga applikationer och i en miljö anpassad för pensionärer , säger Johan Kadar, VD på Getupdated Internet Marketing.

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro