ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Programmen som gör hösten roligare

Emma Björkman · 10 Aug 2013
Uppdaterad 10 Aug 2013

Sommartider är repristider på tv. Men nu börjar kanalerna fylla på höstens tablåer med nyheter och nya säsonger av gamla favoriter. Snart kommer kanalerna att göra sina höstpresentationer men här är tio guldkorn att se framemot så länge.

klar

Artikellänk är kopierad

Lena Dunham i regissörsstolen vid inspelningen av HBO-serien Girls. I höst kommer säsong 2.
Lena Dunham i regissörsstolen vid inspelningen av HBO-serien Girls. I höst kommer säsong 2.Foto: Christopher Peterson/All Over Press

”Homeland”, säsong tre Den flerfaldigt prisbelönta thrillerserien med Claire Danes och Damien Lewis är tillbaka. Premiär i september på SVT.  ”Kändisbarnvakten” Svenska kändisar som Måns Zelmerlöf, Dogge Doggelito, Nour El-Refai och Dregen sitter barnvakt åt fyra barn i ett dygn.  Premiär den 4 oktober klockan 18.45 på Barnkanalen i SVT.  ”Girls”, säsong två  Fortsättningen på Lena Dunhams prisbelönta kultserie om fyra kompisars liv i New York. Premiär i november på SVT.  ”Under the dome” Ny amerikansk serie baserad på skräckgurun Stephen Kings science fictionroman ”Under the dome”.  Handlar om en stad som blir avskärmad genom en kupol. Premiär i oktober på Kanal 5. ”Idol” Den gamla juryn är tillbaka när TV4 tar tillbaka den gamla musiktävlingen ”Idol”. Återstår att se om det lyckas bättre än ”The voice” och ”X factor”.  Premiär 19 augusti på TV4.  ”Montazamis med vänner”  Hollywoodfrun Maria Montazami tar med familjen till Sverige och bjuder in kändisar till sitt sommarhus. Premiär senare i höst på TV3.”Dessertmästarna” Tolv sötsaksproffs tävlar om att bli Sveriges dessertmästare. Varje vecka bestämmer en jury vem som måste lämna programmet.  Premiär i oktober på Kanal 5. ”Bron”, säsong två Den dansk-svenska tittarsuccén som sålts till nära 60 länder är tillbaka. Den nya säsongen inleds med att fem fastkedjade ungdomar hittas i fartyg som kolliderat med bron.  Premiär 22 september i SVT.  ”Fest hos Bagge-Wahlgren” Paret Laila Bagge Wahlgren och Niclas Wahlgren bjuder hem kändisar på fest. Kvällen avslutas med att en hemlig gäst dyker upp och bjuder på en show.  Premiär senare i höst på Sjuan.   ”Renées rubriker”  Renée Nyberg tar upp aktuella ämnen, bjuder in spännande gäster och tar med tittarna på reportageresor.  Premiär senare i höst på TV3.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro