ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Prostituerade rånade sexköpare

Daniel Olsson · 13 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

RÅN. Två prostituerade kvinnor åtalades på måndagen för att ha rånat en sexköpare på 6500 kronor i en lägenhet i centrala Göteborg för två år sedan.Enligt åklagaren delade kvinnorna på pengarna.Den medelålders gifta mannen hade precis fått sin pension när han tog upp de båda kvinnorna, 25 och 51 år gamla, på en krog i närheten av Rosenlund.De tog en taxi till en lägenhet på Chalmersgatan. Där blev det bråk om betalningen och enligt mannen ska den yngre av kvinnorna plötsligt ha rusat in i sovrummet med en kniv i ena handen och tvingat av honom hans bankomatkort med tillhörande kod. Kvinnan säger att mannen gav dem bankomatkortet och koden för att betala för mer tid, eftersom han först inte blev nöjd.

Mannen ska också, enligt den yngre kvinnan, varit hotfull och skrikit nedsättande tillmälen till dem båda.Den äldre av kvinnorna stödjer dock sexköparens berättelse men säger att hon själv inte haft något med rånet att göra. 25-åringens pojkvän utreds samtidigt för misstanke om koppleribrott.

klar

Artikellänk är kopierad

Daniel Olsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro