ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Protest utanför Rysslands ambassad

metro · 2 Mar 2014
Uppdaterad 2 Mar 2014
En liten delegation med bland andra debattören och författaren Kurdo Baksi utsågs att lämna ett brev i ryska ambassadens brevlåda utanför porten. Polisernas kollade med ambassadpersonalen. "De var inte intresserade av något brev."

En liten delegation med bland andra debattören och författaren Kurdo Baksi utsågs att lämna ett brev i ryska ambassadens brevlåda utanför porten. Polisernas kollade med ambassadpersonalen. "De var inte intresserade av något brev." Foto: Urban Brådhe


Ett femtiotal demonstranter protesterade utanför Rysslands ambassad på Kungsholmen i dag.

klar

Artikellänk är kopierad

– Jag kunde inte somna inatt, var gråtfärdig över att mitt land där fascimen har blivit så uppenbar. Min mor var från Odessa, historien upprepar sig!

När en bil kör förbi och föraren ropar ”Heja Ryssland" på ryska blir Max rasande.

Max Lapitskij i mitten med det röda plakatet där det står " Nej till kriget" är från Sankt Petersburg. ”Jag kunde inte somna inatt, var gråtfärdig över att mitt land där fascimen har blivit så uppenbar. Min mor var från Odessa, historien upprepar sig!”. När en bil kör förbi och föraren ropar ”Heja Ryssland" på ryska blir Max rasande.
Max Lapitskij i mitten med det röda plakatet där det står " Nej till kriget" är från Sankt Petersburg. ”Jag kunde inte somna inatt, var gråtfärdig över att mitt land där fascimen har blivit så uppenbar. Min mor var från Odessa, historien upprepar sig!”. När en bil kör förbi och föraren ropar ”Heja Ryssland" på ryska blir Max rasande.Foto: Urban Brådhe
Personal på ryska ambassaden filmade demonstranterna.
Personal på ryska ambassaden filmade demonstranterna.Foto: Urban Brådhe
Det var ett femtiotal demonstranter på plats för att protestera mot Rysslands agerande i Ukraina.
Det var ett femtiotal demonstranter på plats för att protestera mot Rysslands agerande i Ukraina.Foto: Urban Brådhe
Foto: Urban Brådhe
klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro