ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Provensalsk fisk- och skaldjursgryta

Viktväktarna · 30 Nov 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Soppa med inspiration från Frankrike. Points-värde per portion: 4.Ingredienser (4 port.)2 tsk olja12 små lökar1 squashsalt, peppar1 pkt saffran1 l vatten2 fiskbuljongstärningar450 g vit fiskfilé250 g musslor2 dl skalade räkor1 msk timjan, hackad1 msk dill1 burk fraiche, max 2 procent1 tsk senap2 vitlöksklyftor, pressade1. Fräs lök och tärnad squash i olja ett par minuter. Tillsätt saffran och späd med buljong. Låt koka ihop.2. Tillsätt fisk och musslor och låt sjuda tills fisken är vit och musslorna öppnat sig helt. 3. Tillsätt räkor och dill. 4. Rör samman fraiche, senap, vitlök och timjan och servera till soppan.

klar

Artikellänk är kopierad

Viktväktarna
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro