ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

PRV gör julkalender om immateriella tillgångar

Anders Göransson · 29 Nov 2013
Uppdaterad 1 Dec 2013

Hallå där Stina Lilja, pressansvarig på Patent- och registreringsverket (PRV), som har gjort en digital julkalender fylld med kunskapsklappar om immateriella tillgångar”.

klar

Artikellänk är kopierad

PRV:s Stina Lilja.
PRV:s Stina Lilja.Foto: Pressbild

Immateriella tillgångar - är det vad PRV tror att vi önskar oss till jul?– Kanske inte. Kalendern är främst riktad till småföretagare, entreprenörer och innovatörer, och meningen är att man på ett lättsamt och enkelt sätt ska öka sin kunskap om hur man kan göra bättre affärer. 

Upphovsrätt, licensavtal, varumärken - man riktigt känner hur julfröjden stiger ute i stugorna…?– Tja, det kanske inte är någon tjo- och tjimkalender, men vi hoppas att den skänker julglädje och kunskap. Du kan till exempel få se hur företag som Blossa och Wunderbaum har skyddat sina rättigheter.

Julen är ju främst barnens högtid. Har ni något i säcken för dem?– Nej, de är inte målgruppen för den här kalendern. Lucka efter lucka med immateriella tillgångar - framåt julafton lär spänningen vara olidlig. Du kan inte hinta om vad som döljer sig bakom lucka 24? Snälla? – Nej, du. Du får följa kalendern.Här hittar du PRV:s kalender.►LÄS MER: Barnens dom över årets julkalender

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro