ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Prylbloggen avslöjar: Metros hemliga älskare

Aron Andersson · 13 Feb 2013
Uppdaterad 13 Feb 2013
Twitamore Kristoffer

Twitamore Kristoffer


klar

Artikellänk är kopierad

Twitamore Jenny
Twitamore Jenny
Twitamore Gustaf
Twitamore Gustaf
Twitamore Maria
Twitamore Maria
Twitamore Peter
Twitamore Peter
Twitamores avslöjande
Twitamores avslöjande

I morgon är det Alla hjärtans dag som ni alla vet. Men redan i dag har Twitter drabbats av kärleksfeber. Sajten Twitamore.com avslöjar genom en tvärsäker (?) algoritm hur kärleken flödar på nätet. Med hjälp av denna tjänst kan Prylbloggen nu avslöja hur Metros medarbetare egentligen känner. Jag ger er: Metros hemliga kärlek.

På vår musikredaktion råder fullkomlig incest. Men det är också fint att Peter Lindholm, har sådan kärlek för sina musikskribenter:

Som ni ska se är inte Maria Forsström rädd att skicka kärleken vidare till en annan av tidningens kärlekstörstande musiktyckare: Christoffer Röstlund Jonsson:

Vem är väl mer förtjänt av lite kärlek än just han?

På webbredaktionen jobbar vi efter objektivitetens fana. En rakryggad etik som medarbetare Gustaf Eriksson tycks ha släppt något på i sitt rapporterande om fildelning. Bor det i själva verket en liten pirat i honom, kan man fråga sig?

Mångåriga medarbetare Jenny Sköld har däremot insett att ”själv är bäste dräng”. Hur hon lyckats med detta resultat är ju lite av ett mysterium. Men alla narcissister känner naturligtvis stor avund.

Går vi vidare till Metros nyhetsdesk är jag glad att ha åtminstone ett stort fan. Kristoffer Rengfors som chefat över många Metro-tidningar säger det kanske inte så ofta till mig personligen. Men det här resultatet talar väl sitt tydliga språk:

(Jag älskar dig med, grabben.)

Och så slutligen. Det kanske mest oroväckande resultatet. Rivaliteten mellan DN och Metro är ÖKÄND i branschen. Så vi får hoppas att detta är ett utslag av att hålla sina vänner nära men sina fiender närmare. Eller hur ska jag annars tolka följande resultat? Så här känner Metros nya chefredaktör kanske innerst inne:

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro